Zomervakantie

Beste Patiënt

Tijdens de zomer wordt het team tijdelijk versterkt door Luna, afgestudeerd kinesitherapeute

Luna studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel in de afstudeerrichting sportkinesitherapie. In september start ze met de postgraduaat ‘Manuele therapie’ aan de VUB. Tijdens haar behandelingen staat oefentherapie centraal, gecombineerd met manuele technieken. Daarnaast is Luna sportliefhebber, je kan haar vinden in het zwembad, fitness en padelterrein. Ze is ook jarenlang actief geweest als acrobatische gymnast op nationaal en internationaal niveau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: